Nazaj na vsebino

Leseni nadstrešek: Smrekove les + lesen lepljenec KVH

Leseni nadstreški, zgrajeni iz smrekovega dolžinsko lepljenega lesa KVH, so nedvomno eden najbolj priljubljenih elementov pri prenovi zunanjih prostorov. Ta vrsta lesa, znana po svoji trdnosti in stabilnosti, zagotavlja trajno rešitev za vaš zunanji prostor. Nadstrešek poleg estetskega videza ponuja tudi zanesljivo zaščito teras pred vremenskimi vplivi, hkrati pa služi kot stabilna podkonstrukcija za teraso.


Pri gradnji lesenih nadstreškov je ključnega pomena uporaba kakovostnega materiala in pravilna izvedba konstrukcije. Smrekov dolžinsko lepljen les KVH zagotavlja izjemno trdnost in stabilnost, kar omogoča varno in dolgotrajno uporabo nadstreška. Poleg tega je podkonstrukcija, ki je integrirana v nadstrešek, ključnega pomena za stabilnost terase in celotne konstrukcije.


Leseni nadstreški so prilagodljivi in omogočajo različne oblike in velikosti, kar vam omogoča, da ustvarite prostor, ki ustreza vašim potrebam in estetskemu okusu. Ne glede na to, ali gre za manjši nadstrešek nad vhodom ali za večji nadstrešek, ki pokriva celoten prostor terase, je lesena konstrukcija odlična izbira za vaš dom.


Zaradi svoje naravne lepote in toplote leseni nadstreški dodajo eleganco in privlačnost vašemu zunanjemu prostoru. Prav tako pa so leseni nadstreški okolju prijazna izbira, saj les kot obnovljiv vir prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa.


Če iščete trajno in estetsko privlačno rešitev za prenovo vašega zunanjega prostora, so leseni nadstreški iz smrekovega dolžinsko lepljenega lesa KVH odlična izbira. S svojo trdnostjo, stabilnostjo in naravno lepoto bodo vašemu domu dodali vrednost in mu zagotovili čaroben zunanji prostor, ki ga boste uživali več let.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!