O inštitutut

Inštitut nizkoenergijske gradnje je edini tovrstni inštitut v Sloveniji, ki poleg razvojnega oddelka izvaja tudi gradnjo vseh vrst nizkoenergijskih skeletnih hiš ter izdeluje in izvaja montažo lesenih konstrukcij: teras, ograj, fasadnih sistemov, vrtnih hišk, nadstreškov in izdelkov po želji strank.

Smo edino podjetje v Sloveniji, ki z ekipo strokovnjakov in izkušenih monterjev z dolgoletnimi izkušnjami pri izolacijo hiš in drugih objektov uporabljamo in prodajamo certificirano vpihano slamo, ki je med najboljšimi naravnimi izolativnimi materiali. Smo inovativni, v koraku s časom, učinkoviti, spretni in zanesljivi.

Najugodnejša cena na trgu

Zagotavljamo normalne cene naših storitev, lesa in ostalih materialov potrebnih za izgradnjo hiš, teras, fasad in ostalih naših izdelkov.

Kakovost garantirana do 10 let

Za vse naše storitve prejmete ustrezne certifikate in garancijsko izjavo. Nudimo različno dolžino garancije, vse do 10 let.

Izvedba z originalnimi materiali

Inštitut uporablja samo preverjene materiale z usterznimi certifikati, ki zadoščajo strogim mendarodnim kriterijem varovanaj narave in zdravja ljudi.

Naši partnerji

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Kontaktirajte nas

Zadnje novice

Gradbena dela so zopet dovoljena

Vsi zaposleni v Inštitutu se strogo držimo vseh navodil NIJZ.

Prepoved opravljanja gradbenih storitev

Obveščali vas bomo s stanjem in kdaj lahko nadaljujemo z delom.

Sezona izdelave teras se bo kmalu pričela

Trenutno so na trgu najnižje cene lesa in prihranki do -40%.

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!