Nazaj na vsebino

Preoblikovanje garaže z rombasto smrekovo fasado: Enoten videz doma

Pri načrtovanju zunanjega videza doma je usklajenost elementov ključnega pomena za doseganje estetske celovitosti. Naša stranka je že uživala v privlačnosti in funkcionalnosti svoje ograje iz globinsko zaščitene smreke rombaste oblike in si je želela prenesti ta stil tudi na fasado svoje garaže. Ta blog post bo razložil, kako smo uskladili videz in zagotovili dolgotrajno zaščito za oba elementa.

Razumevanje potreb stranke

Stranka je želela, da se stil in material ograje na njenem domu odraža tudi na fasadi garaže, da bi ustvarili skladen in privlačen zunanji videz. Izbrali smo globinsko zaščiteno smreko zaradi njenih izjemnih lastnosti: odpornost proti vremenskim vplivom, dolga življenjska doba in minimalno vzdrževanje. Rombasta oblika pa ne samo da doprinese k estetiki, ampak tudi poveča strukturno trdnost materiala.

Tehnični vidiki

Za doseganje optimalne zaščite in vzdržljivosti smo uporabili posebne tehnike obdelave smreke. Les smo najprej impregnirali z ekološko sprejemljivim in visoko učinkovitim sredstvom, ki globoko prodre v les in zagotavlja zaščito pred vremenskimi vplivi, UV-žarki in škodljivci. Nato smo les oblikovali v rombaste panele, ki so bili prilagojeni meram in specifikacijam garažne fasade.

Izvedba projekta

Izvedba projekta je zahtevala natančno načrtovanje in koordinacijo z našimi izvajalci. Vse faze montaže smo skrbno nadzirali, da smo zagotovili natančnost in skladnost z željami stranke. Poudarek je bil na zagotavljanju, da je vsak del fasade pravilno obdelan in montiran, kar je ključno za dolgoročno trajnost in estetski videz.

Zaključek

Končni rezultat je bila popolnoma prenovljena garažna fasada, ki odraža stil in zaščito ograje okoli hiše. Stranka je bila izjemno zadovoljna, saj je enotna podoba povečala tako funkcionalnost kot estetsko vrednost njene nepremičnine. Ta projekt ponazarja, kako prilagojena rešitev in pozornost do detajlov lahko transformirata prostor in izboljšata celostno podobo doma.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!