Nazaj na vsebino

INeG in ABC NET

V INeG smo ponosni, da sodelujemo s podjetjem ABC NET, vodilnim uvoznikom eksotičnega lesa v centralni Evropi.

Naše partnerstvo z ABC NET zagotavlja, da imamo vedno dostop do široke palete kakovostnega lesa za vaše terase, fasade, ograje in druge lesene konstrukcije.

Nižja stopnja DDV-ja za nakupe lesa pri INeG-u

Nakup lesa skupaj z montažo vaše terase, fasade, ograje ali katerega koli drugega lesnega projekta, se vam obračuna zgolj 9,5% DDV-ja. V kolikor les kupite neposredno pri ABC NET, bo davčna stopnja znašala 22%. Tako je cena vaše investicije se občutno nižja.

Kakovost in zanesljivost

ABC NET se zavezuje k zagotavljanju optimalne zadovoljnosti strank z izdelki visoke kakovosti. Z zalogo med 120.000 in 150.000 m2 različnih vrst lesa zagotavljajo takojšnjo dobavljivost in vrhunsko kakovost. To pomeni, da lahko INeG svojim strankam ponudi raznovrstne možnosti lesa, ki ne le izpolnjujejo, temveč presegajo pričakovanja.

Neposreden uvoz za najboljše cene

Z neposrednim uvozom lesa od proizvajalcev iz Brazilije, Mjanmara, Rusije in drugod, ABC NET omogoča konkurenčne cene brez kompromisov pri kakovosti. Osebni obiski dobaviteljev zagotavljajo, da je vsak kos lesa, ki ga izberemo za vaše projekte, najvišje kakovosti in trajnostno pridobljen, kar dokazujejo tudi EUTR certifikati.

Raznolikost in prilagodljivost

Od brazilskega eksotičnega lesa za zunanje terase do sibirskega macesna in burmanskega teaka, ABC NET pokriva širok spekter potreb. Njihova prilagodljivost in obsežna mreža dobaviteljev omogočata INeG, da svojim strankam ponudi edinstvene rešitve, ki so prilagojene specifičnim zahtevam vsakega projekta.

Globalna dostopnost

Z močno prisotnostjo na trgih od Slovenije do Argentine, ABC NET in INeG skupaj zagotavljata, da so vrhunski lesni izdelki dostopni širom sveta. Naše stranke uživajo v prednostih globalne mreže, ki prinaša raznolikost in kakovost neposredno na vaš prag, ne glede na to, kje se nahajate.

Zadovoljstvo strank na prvem mestu

Zadovoljne stranke so naš končni cilj. Sodelovanje z ABC NET nam omogoča, da vzdržujemo to obljubo, saj združujemo fleksibilnost in hitro odzivnost z zavezanostjo k izjemni kakovosti in trajnosti. Vsak projekt, ki ga prevzamemo, je dokaz naše predanosti odličnosti in zadovoljstvu strank.

V INeG verjamemo, da je pravo partnerstvo temelj za izjemne rezultate. Z ABC NET kot našim partnerjem lahko svojim strankam zagotovimo nič manj kot najboljše. Obrnite se na nas in odkrijte, kako lahko naša strast do lesa in sodelovanje z ABC NET uresničita vaše vizije.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!