Nazaj na vsebino

Prvi INeG Tenis OPEN 2024

S ponosom sporočamo, da ekipa podjetja INeG organizira prvi Tenis OPEN 2024, kjer se bosta v prijateljskem tekmovanju pomerili Ekipa terena in Ekipa delavnice. To bo izjemen dogodek, ki bo združil vse sodelavce in partnerje podjetja v duhu športa, zabave in sprostitve.

Kdaj in kje?
Turnir bo potekal 20. septembra 2024 ob 15:00 v Športnem centru Videmce. Pripravljen bo napet in zabaven teniški obračun med ekipama, ki vsakodnevno delujeta na različnih področjih – ena na terenu in druga v delavnici. A tokrat bodo loparji tisti, ki bodo odločali o zmagovalcu!

Oblika tekmovanja:
Turnir bo potekal v single igrah, možno pa bo tudi tekmovanje v dvojicah. Razpored dvobojev bomo sporočili dan pred turnirjem, zato ostanite pozorni na obvestila. Ne glede na vašo športno pripravljenost, bo to priložnost, da pokažete svoje teniške veščine in se zabavate skupaj s sodelavci.

Poskrbljeno za hrano in pijačo.
Da bo vzdušje sproščeno in prijetno, smo za vse udeležence poskrbeli tudi za pijačo in jedačo, ki bo na voljo po zaključku tekmovanja. Tako se bomo lahko skupaj poveselili in uživali v prijetnem druženju po športnem dnevu.

Vabljeni! Vabimo vse sodelavce in partnerje podjetja INeG, da se nam pridružite na tem edinstvenem dogodku. Ne glede na to, ali boste sodelovali kot igralci ali navijači, obljubljamo, da bo to dan, poln zabave, športa in dobre volje.

Pridružite se nam in pomagajte ustvariti nepozaben teniški dogodek, ki bo še dolgo ostal v spominu!

Se vidimo na igrišču!

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!