Nazaj na vsebino

Prenovljeni ekskluzivni strešni bazen Hotela Vander

V osrčju stare Ljubljane, ob bregovih Ljubljanice, stoji Hotel Vander, ki s svojim strešnim bazenom nudi edinstvene razglede na mestni utrip in Ljubljanski grad. Ta dragulj v središču mesta je nedavno doživel preobrazbo, ki je poskrbela za prenovo dotrajanega lesenega roba bazena z uporabo trpežnega lesa cumaru. Prenova ne prinaša le estetske izboljšave, ampak tudi zagotavlja dolgoročno vzdržnost in varnost za njegove obiskovalce.

Potreba po prenovi

Bazen na strehi Hotela Vander ni le kraj sprostitve, ampak tudi pomemben del ponudbe hotela, ki privlači goste z vsega sveta. Po letih stalne uporabe in izpostavljenosti vremenskim vplivom je bilo nujno potrebno obnoviti leseni rob bazena, ki je začel kazati znake obrabe in staranja. Prenova je bila ključna, da se ohrani vizualna privlačnost in funkcionalnost tega prestižnega bazena.

Izbira Materiala: Cumaru

Za obnovo bazenskega roba je bil izbran cumaru, vrhunski les, znan po svoji izjemni trpežnosti in odpornosti na vremenske razmere. Cumaru ne le da presega večino standardnih lesnih materialov z dolgo življenjsko dobo in minimalnim vzdrževanjem, ampak tudi estetsko dopolnjuje urbano okolico s svojo bogato, toplim odtenkom. Ta les je idealen za uporabo v zahtevnih zunanji pogojih in je zato popolna izbira za hotel, ki stremi k najvišjim standardom kakovosti in lepote.

Proces Prenove

Prenova bazena je potekala v več fazah, pri čemer je bila glavna prioriteta minimalna motnja za goste hotela. Najprej so bili odstranjeni stari leseni elementi, nato je sledil temeljit pregled in obnova podkonstrukcije, ki je ključnega pomena za zagotavljanje stabilnosti in varnosti novega lesa. Po namestitvi novega cumaru lesa je bil celoten bazenski rob dodatno zaščiten z vodoodpornimi in UV odpornimi premazi, ki bodo zagotavljali, da bo les ohranil svoj naravni videz in trdnost skozi leta.

Dodatne izboljšave

Ob prenovi bazena so bila izvedena tudi druga pomembna dela, vključno z izboljšavami filtracijskega sistema in obnovo varnostnih ograj, kar še dodatno pripomore k izboljšanju varnosti in udobja gostov. Ta celovita prenova ne samo da izboljšuje funkcionalne lastnosti bazena, ampak tudi krepi status Hotela Vander kot ene izmed najbolj ekskluzivnih destinacij v Ljubljani.

Zaključek

S prenovo strešnega bazena Hotela Vander s cumaru lesom je hotel znova potrdil svojo zavezo k zagotavljanju izjemne kakovosti in nepozabnih izkušenj za svoje goste. Obiskovalci lahko zdaj uživajo v osveženi, varni in stilsko dovršeni oazi nad strehami Ljubljane, s čudovitim razgledom, ki sega od Ljubljanice do silhuete Ljubljanskega gradu.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!