Prepoved opravljanja gradbenih storitev

Svetovna zdravstvena organizacija je sredi marca, zaradi nalezljive virusne bolezni Covid 19 oziroma koronavirusa razglasila pandemijo. Ker število primerov narašča tudi v Sloveniji, so tudi pri nas razglasili epidemijo. Posledice korona virusa občutijo v praktično vseh panogah. Številna podjetja se soočajo s pomanjkanjem dela in upadom naročil.

Vlada je v preteklih dneh že prepovedala opravljanje raznih storitev. Za našo dejavnost (gradbeništvo) je na vladnih spletnih straneh zapisano, da lahko nadaljujemo dela na nedokončanih objektih, v kolikor nimamo stika s potrošniki. Zaradi lastnega zdravja in zdravja naših naročnikov bomo dokler se stanje ne umiri izvajali le nujna opravila.

V kolikor bomo v INeG-u morali na teren, bomo upoštevali vsa varnostna navodila NIJZ, kot so varnostna razdalja, razkuževanje…. Ne bomo delali v skupinah in se bomo na delo vozili individualno in ne s kombijem. Zaradi svoje varnosti ter varnosti stanovalcev tudi ne bomo vstopali v bivalne dele stavb, v kolikor to ne bo nujno potrebno.

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Kontaktirajte nas
Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!