Nazaj na vsebino

Sezona izdelave teras se bo kmalu pričela

Pomlad je skoraj že pred vrati in kmalu se bo začela sezona, ko bomo na terasah poležavali na ležalnikih in uživali v sončnih žarkih. Če razmišljate o novi leseni terasi je zdaj ravno pravi čas za načrtovanje. Cena lesa je zgodaj spomladi še dokaj ugodna, prav tako pa strokovnjaki še niso pretirano zasedeni. Tako je lahko pot od ideje do nove terase zelo hitra. Za manjše terase, denimo 3x5 metrov, je s štiričlansko ekipo za montažo dovolj že en dan.

Lesena terasa nam lahko ob ustreznem vzdrževanju odlično služi najmanj dve desetletji. A pomembno je, da že v začetku premišljeno izberemo vse od vrste in kakovosti lesa, do načina obdelave in montaže. Čeprav je les med gradbenimi materiali, ki jih človek uporablja najdlje v zgodovini, to še ne pomeni, da zna vsakdo z njim tudi delati, zato je izjemnega pomena izbira pravega izvajalca, ki nam bo realiziral našo teraso.

Ne glede na to, ali živite v hiši ali bloku, ponujata urejena lesena terasa ali balkon priložnost za preživljanje prostega časa v stiku z naravo tudi v slabem vremenu ali v dneh, ko se vam ne ljubi na izlet.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!