Nazaj na vsebino

Lesena fasada : Trajnostna lepota za vaš dom, hotel ali poslovni prostor

Lesene fasade so postale izbira mnogih, ki cenijo naravno toplino in estetsko privlačnost, hkrati pa želijo svojim domovom ali poslovnim prostorom dodati edinstven, trajnostni pečat. Ne le, da lesene fasade nudijo klasičen in brezčasen videz, ampak so tudi izraz zavezanosti k trajnosti in ekološki odgovornosti.

Naravna Estetika in Toplina

Les kot naravni material prinaša v vsak prostor občutek topline in domačnosti. Lesene fasade z različnimi vrstami lesa in obdelavami omogočajo širok spekter estetskih možnosti, od tradicionalnih do sodobnih izgledov, ki se lahko prilagodijo vsakemu stilu in okusu.

Trajnost in Vzdržljivost

Izbira prave vrste lesa in kakovostna izdelava sta ključna za zagotavljanje dolge življenjske dobe in vzdržljivosti lesene fasade. Z rednim vzdrževanjem, kot je zaščita pred vremenskimi vplivi in škodljivci, lahko lesene fasade ostanejo lepe in funkcionalne skozi desetletja.

Ekološka Izbira

Lesene fasade ne le izboljšajo estetski videz objekta, ampak so tudi odraz ekološke zavesti. Uporaba trajnostno pridobljenega lesa in naravnih obdelav zmanjšuje vpliv na okolje in podpira zdravo bivalno klimo, kar lesene fasade uvršča med okolju prijazne gradbene rešitve.


Za vse, ki iščejo trajnostno in estetsko rešitev za svoj dom ali poslovni prostor, lesene fasade ponujajo idealno kombinacijo naravne lepote, dolgotrajne vzdržljivosti in ekološke odgovornosti. Izberite leseno fasado za svoj objekt in ustvarite prostor, ki bo navduševal tako z videzom kot z zavzetostjo za trajnostni način življenja.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!