Nazaj na vsebino

Ograja z IPE lesom

Ograje iz Ipe Lapacho lesa združujejo vrhunsko kakovost materialov in natančnost izvedbe, kar zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje. Uporaba Ipe lesa, znanega po svoji izjemni trdnosti in odpornosti na zunanje vplive, naredi te ograje idealne za zunanje prostore. Montaža z vidnim vijačenjem z uporabo visokokakovostnih RF vijakov iz nerjavečega jekla dodatno poudarja robustnost in estetski videz konstrukcije.


Kovinski stebrički, ki so vroče cinkani in prašno barvani, nudijo dodatno zaščito proti koroziji in povečujejo strukturno stabilnost ograje. Ta metoda obdelave kovinskih elementov zagotavlja, da so stebrički odporni na najtežje vremenske pogoje in mehanske obremenitve.


Za dodatno zaščito in podaljšanje življenjske dobe ograje so na vrhu dodane pločevinaste obrobe, ki preprečujejo direkten stik lesa z vodo in vlago, s tem pa zmanjšujejo možnost razpokanja, gnitja in drugih poškodb, ki bi sčasoma lahko nastale zaradi izpostavljenosti elementom.


Ipe ograje so ne le funkcionalne, ampak tudi estetsko privlačne, saj združujejo naravno lepoto lesa z modernim dizajnom in naprednimi tehničnimi rešitvami, ki zagotavljajo njihovo dolgotrajnost in stabilnost. Idealne so za vse, ki iščejo zanesljivo, trajnostno in estetsko dovršeno rešitev za ograditev svojega doma ali poslovnega prostora.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!