Nazaj na vsebino

Zasebnost in eleganca: Sibirski macesen

Predstavljamo vam še eno izvedbo ograje iz sibirskega macesna, ki združuje vrhunsko zasebnost z elegantnim dizajnom. S vertikalno postavitvijo širokih letvic, širine 140 mm in brez medsebojnih razmakov, ta ograja ustvarja popolno vizualno pregrado. Pocinkana pločevina, nameščena na vrhu ograje, ne le izboljša estetiko, temveč prav tako služi kot dodatna zaščita proti vremenskim vplivom, kar podaljša življenjsko dobo in ohranja lepoto lesa.


Z uporabo sibirskega macesna, znanega po svoji odpornosti proti gnitju in trdnosti, ta ograja obljublja dolgotrajno vzdržljivost z minimalnim vzdrževanjem. Ta lastnost lesa je še posebej cenjena v zunanjih prostorih, kjer so zahtevane trajnost in nizka vzdrževalnost.


Ta estetsko privlačna ograja iz sibirskega macesna je idealna rešitev za vse, ki iščejo močno, vzdržljivo in estetsko dovršeno ograjo, ki združuje funkcionalnost z modernim dizajnom za popolno zasebnost v zunanjih prostorih.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!