Nazaj na vsebino

Eleganca: Ograja iz Sibirskega macesna

Odkrijte vrhunsko izdelano ograjo iz sibirskega macesna, ki združuje estetiko in vzdržljivost. Sestavljena iz letvic dimenzij 30x30 mm in kvalitete AB veh, ta ograja ponuja edinstveno kombinacijo dolgih in kratkih letvic, ki dodajo dinamiko njenemu dizajnu. Vijačenje z RF metričnimi vijaki v inox konstrukcijo zagotavlja trden oprijem in dolgo življenjsko dobo.


Sibirski macesen, znan po svoji trdnosti in odpornosti proti vremenskim vplivom, je optimalna izbira za zunanje ograje. Njegova naravna lepota in toplota lesa dopolnjujeta zasnovo vsakega zunanjega prostora, medtem ko njegova robustna narava zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in minimalno vzdrževanje.


Ta ograja je idealna za tiste, ki cenijo trajnost, estetiko in funkcionalnost v svojem zunanjem prostoru. S svojim elegantnim dizajnom in kakovostno izdelavo bo ta ograja dolgo časa ohranjala svojo privlačnost in trajnost.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!