Nazaj na vsebino

Zasebnost in slog s Sibirskim macesnom

Ograja iz sibirskega macesna, zasnovana z vertikalno postavitvijo širokih letvic brez medsebojnih razmakov, predstavlja vrhunec v zasebnosti in estetski dovršenosti. Široke letvice, širine 140 mm, so združene v tesno pregrado, ki zagotavlja visoko stopnjo zasebnosti in varnosti. Dodatek pocinkane pločevine na vrhu ograje ne le estetsko izboljša videz, ampak tudi dodatno ščiti les pred elementi, podaljšuje njegovo vzdržljivost in ohranja strukturno integriteto.


Sibirski macesen, izbran za izdelavo te ograje, je znan po svoji izjemni trdnosti in odpornosti proti gnitju, kar omogoča, da ograja ohranja svoj prvotni videz dolgo časa brez potrebe po intenzivnem vzdrževanju. Ta lastnost lesa ga dela idealnega za uporabo v zunanjih prostorih, kjer so ključni dolga življenjska doba in minimalno vzdrževanje.


Elegantna in robustna, ta ograja iz sibirskega macesna je popolna izbira za tiste, ki iščejo zanesljivo in estetsko privlačno rešitev za svoje zunanje prostore, kjer funkcionalnost sreča sodoben dizajn.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!