Nazaj na vsebino

Arhitekturna preciznost z Sibirskim macesnom

Ograje, stropi in fasade iz sibirskega macesna predstavljajo vrhunec sodobnega oblikovanja in trajnosti. Uporaba letvic dimenzije 30x30, kvalitete AB, v kombinaciji dolgih in kratkih kosov, ustvarja vizualno dinamiko, ki je tako privlačna kot funkcionalna. Montaža z RF metričnimi vijaki v inox konstrukcijo zagotavlja, da so vse strukture ne samo estetsko dovršene, ampak tudi izjemno vzdržljive in odporne na vremenske vplive.


Zaradi svoje naravne trdnosti in gostote, sibirski macesen nudi izjemno odpornost proti razpadanju in poškodbam, kar ga naredi idealen material za zunanje uporabe. Z močnim poudarkom na čistih linijah, se linije na ograji, stropu in fasadi vizualno ujemajo, kar ustvarja skladno in povezano estetiko skozi celoten objekt.


Ta pristop ne samo da zagotavlja visoko kakovost in dolgotrajnost, ampak tudi estetsko skladnost, ki povezuje zunanji in notranji prostor v enoten vizualni jezik. Sibirski macesen je tako idealna izbira za tiste, ki iščejo trpežne, a estetsko privlačne rešitve za svoje domove ali poslovne prostore, kjer je vsak detajl pomemben del celostne zasnove.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!