Nazaj na vsebino

Cumaru ograja z inovativno montažo

Za trajnostne in estetsko privlačne ograje, Cumaru les ponuja izjemno rešitev. Uporabljamo metodo skritega vijačenja z utori na sponke, ki ne le izboljšuje videz ograje s čistimi linijami brez vidnih vijakov, temveč tudi izboljša strukturno integriteto. Ta tehnika omogoča lesu, da se prilagodi spremembam v okolju brez tveganja za poškodbe, kar je ključno za dolgoročno ohranjanje kakovosti.


Za projekte, kjer je podkonstrukcija že postavljena, Cumaru les se enostavno prilagodi in zagotavlja visoko učinkovitost montaže. Ta vrsta lesa je izbira za izdelavo ograj, ki niso le trpežne, ampak dodajo tudi vizualni pečat krajini. Idealno za lokacije, ki zahtevajo robustno, a estetsko dovršeno rešitev za ograditev, Cumaru ograje predstavljajo vrhunec kakovosti in oblikovanja.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!