Nazaj na vsebino

Cumaru ograja s skritim vijačenjem

Cumaru les, cenjen zaradi svoje izjemne trpežnosti in estetskega videza, je idealen za izdelavo visokokakovostnih ograj. Pri montaži ograj iz Cumaru lesa uporabljamo napredno tehniko skritega vijačenja z utori na sponke, ki zagotavlja močno in stabilno konstrukcijo, hkrati pa ohranja čiste linije in estetsko dovršen videz brez vidnih vijakov. Ta metoda omogoča lesu naravno širjenje in krčenje, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe ali deformacije in podaljšuje življenjsko dobo ograje.


Pri projektih, kjer je konstrukcija že pripravljena, Cumaru les omogoča enostavno integracijo in prilagajanje obstoječim strukturam. To pospeši montažo in zagotavlja izredno trpežnost in vzdržljivost ograje, kar je ključno za zunanje aplikacije, kjer so materiali nenehno izpostavljeni vremenskim vplivom.


Uporaba Cumaru lesa s tehniko skritega vijačenja je odlična izbira za tiste, ki iščejo trajno in vizualno privlačno rešitev za ograditev svojega prostora, ne glede na velikost ali kompleksnost projekta.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!