Nazaj na vsebino

Strokovna izvedba z Sibirskim macesnom

Sibirski macesen, znan po svoji izjemni vzdržljivosti in estetski privlačnosti, je izbira strokovnjakov za projekte, kjer so zahtevani tako vizualna kot strukturna kakovost. Letvice dimenzij 30x30, izbrane iz kategorije AB kvalitete, se v kombinaciji dolgih in kratkih kosov odlično vklapljajo v sodobne arhitekturne zasnove. Montaža z RF metričnimi vijaki v inox konstrukciji zagotavlja dolgotrajno stabilnost in enostavno vzdrževanje.


Linije na ograjah, stropih in fasadah, izdelanih iz tega robustnega lesa, se ujemajo, kar ustvarja skladnost in vizualno povezanost med različnimi elementi zgradbe. Ta metodični pristop ne le izboljša zunanji izgled objekta, ampak tudi poveča njegovo funkcionalnost, zaradi česar je sibirski macesen idealen za zunanje in notranje aplikacije, ki zahtevajo dolgoročno odpornost in estetsko doslednost.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!