Nazaj na vsebino

Sodobna ograja iz Sibirskega macesna

Sibirski macesen, znan po svoji trpežnosti in lepoti, je idealen za izdelavo elegantnih ograj. Uporabljamo letve dimenzij 10 cm x 2 cm, ki so vidno vijačene iz notranje strani, kar dodaja subtilen industrijski pridih, medtem ko 1 cm razmak med letvami ustvarja moderen, minimalističen videz. Ta konstrukcijski pristop ne samo da zagotavlja visoko strukturno integriteto, ampak tudi omogoča rahlo prepuščanje svetlobe in zraka, kar daje ograji lahkotnost in vizualno prepustnost.


Vsaka ograja iz sibirskega macesna je oblikovana z mislijo na dolgoročno vzdržljivost in estetsko pritožbo, zaradi česar je izbira za tiste, ki cenijo kakovost in želijo svojemu prostoru dodati element naravne elegance. Ta vrsta ograje je še posebej primerna za sodobne, minimalistično zasnovane domove ali poslovne prostore, kjer je poudarek na čistih linijah in trajnosti.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!