Nazaj na vsebino

Sibirska macesen: Notranja stopniščna ograja

Notranje ograje na stopniščih iz sibirskega macesna prinašajo toplino in sodobno eleganco v vsak dom. Uporabljamo letvice dimenzij 45x45 mm, ki so idealne za robustno in estetsko dovršeno konstrukcijo. Sibirski macesen ni samo vizualno privlačen z bogato teksturo in barvo, ampak je tudi izjemno odporen na obrabo, kar je ključnega pomena za visokotrafična območja, kot so stopnišča.


Ta vrsta ograje združuje funkcionalnost in sofisticiran dizajn, kar omogoča, da se harmonično vključi v različne notranje stile od modernih do klasičnih. Macesen dodaja pridih naravnosti in trajnosti, medtem ko njegova trdnost zagotavlja, da bo ograja dolgo časa ohranjala svojo strukturno integriteto in estetsko vrednost.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!