Nazaj na vsebino

Sibirski macesen in smrekovi stebri

Ograje iz sibirskega macesna, dopolnjene z lepljenimi smrekovimi stebri KVH, predstavljajo idealno kombinacijo naravnih materialov in sodobne gradbene tehnologije. Sibirska macesen letvice, dimenzije 40x40 mm, ponujajo izjemno odpornost na vremenske vplive in trajnost, zaradi česar so odlična izbira za zunanje ograje. Lepljeni smrekovi stebri KVH zagotavljajo dodatno strukturno stabilnost in estetsko ujemanje, kar skupaj tvori ograjo, ki je ne samo funkcionalna, ampak tudi vizualno privlačna.


Ta vrsta ograje izkorišča prednosti lepljenega lesa, ki je zaradi svoje enotnosti in prednapetosti manj nagnjen k pokanju in ukrivljenju kot običajen les. Uporaba sibirskega macesna in smrekovih stebrov KVH omogoča izvedbo ograj, ki so trajne, stabilne in estetsko dovršene, primerne za različne zunanje prostore od vrtnih obrob do balkonskih ograj.


V kombinaciji teh materialov se ustvari močna, odporna in vizualno privlačna ograja, ki dopolnjuje arhitekturo in krajinsko zasnovo, hkrati pa zagotavlja dolgotrajno zaščito in minimalno vzdrževanje.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!