Nazaj na vsebino

Ograja z vertikalnimi Macesnovimi letvicami

Ograja iz sibirskega macesna z vertikalno postavitvijo letvic širine 14 cm je popolna rešitev za tiste, ki iščejo zasebnost in estetiko v enem. Vidno vijačenje dodaja robusten in industrijski pridih, medtem ko železni stebri, vroče cinkani in prašno barvani, zagotavljajo odpornost proti koroziji in povečujejo dolgotrajnost celotne konstrukcije. Ta kombinacija materialov ne samo da zagotavlja moč in vzdržljivost, ampak tudi moderni videz, ki se estetsko ujema z različnimi zunanjimi prostori.


Vertikalna postavitev letvic omogoča odlično zaščito pred radovednimi pogledi, kar naredi ograjo idealno za dvorišča in terase v urbanem okolju, kjer je zasebnost pogosto ključnega pomena. Ograja iz sibirskega macesna tako ne zagotavlja samo fizične pregrade, ampak služi tudi kot estetski element, ki dopolnjuje arhitekturo in krajinsko zasnovo doma.


Z robustno zasnovo in visokokakovostnimi materiali, ta ograja nudi dolgoročno rešitev za vse, ki cenijo zasebnost, varnost in slog.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!