Nazaj na vsebino

Ograja iz lepljene smreke KVH

Naša preprosta ograja iz lepljene smreke KVH združuje funkcionalnost in moderno tehnologijo. Z delavniškimi načrti pripravljamo in rezamo lesene dele na CNC strojih, kar zagotavlja preciznost in hitro montažo na terenu. Lepljena smreka KVH ne samo da nudi visoko stabilnost in enotnost materiala, ampak je tudi odporna proti naravnim napakam lesa, kot so pokanje in ukrivljenje.


Sidranje s kovinskimi čevlji, ki so vroče cinkani in prašno barvani, zagotavlja dodatno trdnost in dolgotrajno zaščito proti koroziji. Ta način sidranja v beton omogoča, da je konstrukcija ograje trdno postavljena in zmožna prenesti tudi močnejše obremenitve.


Ta tip ograje je idealen za projekte, kjer so zahtevani hitra izvedba, nizki stroški vzdrževanja in trajnost. S svojim preprostim, a elegantnim dizajnom se lepo vključuje v različne arhitekturne sloge, od klasičnih do sodobnih, in je odlična izbira za zunanje prostore, kjer je pomembna tako funkcionalnost kot vizualna privlačnost.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!