Nazaj na vsebino

Dvojna-zamikana ograja iz Sibirskega macesna

Predstavljamo vrhunsko rešitev za arhitekturno zasebnost z našo dvojno zamikano ograjo iz sibirskega macesna. Z vertikalno postavitvijo in dimenzijami letvic 45x45 mm, ki so razporejene s 15 mm razmaki, ta dizajn omogoča popolno prekrivanje med letvicami na obeh straneh. Ta metoda zagotavlja vizualno zaprtost in zasebnost, medtem ko vzdržuje estetsko privlačnost strukture.


Les je zaščiten z visokokakovostnim premazom Tikirila Valtti Complete v elegantnem sivem odtenku, ki lesu dodaja dodatno zaščito proti atmosferskim vplivom in UV-obsevanju. Ta vrsta obdelave ne samo da poudarja naravno lepoto macesna, ampak tudi zagotavlja dolgotrajno obstojnost in minimalno vzdrževanje.


Ograja je zasnovana za objekte, kjer so estetika in funkcionalnost ključnega pomena. Njena robustna konstrukcija in premišljena zasnova zagotavljata, da je idealna izbira za tiste, ki iščejo trajno rešitev za zasebnost brez kompromisa na področju sodobnega oblikovanja.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!