Nazaj na vsebino

Sodobna balkonska ograja iz Sibirskega macesna

Balkonska ograja iz sibirskega macesna prinaša prefinjenost in funkcionalnost na vsak balkon stanovanjske hiše. Ozke letvice širine 40 mm, postavljene z 20 mm razmaki, omogočajo diskretno prepuščanje svetlobe, obenem pa ohranjajo potrebno zasebnost in varnost. Ta konfiguracija nudi subtilen, a vplivit videz, ki se harmonično ujema z urbanimi in sodobnimi prostori.


Premaz s Tikurila Valtti Complete v črnem odtenku dodatno zaščiti les pred atmosferskimi vplivi in UV-sevanjem, hkrati pa poudarja elegantno linijo ograje. Črna barva lesu daje sodoben videz in se estetsko dopolnjuje z različnimi arhitekturnimi slogi, kar zagotavlja, da je ograja ne le funkcionalna, ampak tudi vizualno privlačna.


Zasnova balkonske ograje iz sibirskega macesna je namenjena dolgotrajni uporabi in minimalnemu vzdrževanju, kar jo naredi idealno za visoko kakovostne stanovanjske aplikacije, kjer sta estetika in zanesljivost ključni.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!