Nazaj na vsebino

Estetska ograja iz Sibirskega macesna

Odkrijte estetski potencial sibirskega macesna z našo vodoravno ograjo, kjer so letvice oblikovane v rombasto obliko, zagotavljajoč estetsko dovršenost z obeh strani. Vgrajene so v predpripravljene kovinske stebre z utori, ki so cinkani in prašno barvani za maksimalno zaščito in dolgotrajnost. Ta sodoben pristop ne samo da zagotavlja trdnost in varnost, temveč tudi vizualno privlačnost, ki izstopa v katerem koli okolju.


Rombasta oblika letvic omogoča unikatno prepletanje svetlobe in sence, ki daje ograji dinamičen videz. Vodoravna postavitev letvic pa prispeva k sodobnemu in čistemu izgledu, ki se lepo vključuje v moderne arhitekturne zasnove. Kovinski stebri, obdelani za dolgotrajno uporabo, zagotavljajo, da je celotna struktura stabilna in odporna na zunanje vplive.


Ta ograja iz sibirskega macesna je idealna rešitev za tiste, ki iščejo privlačno ograjo, ki je hkrati funkcionalna in estetsko privlačna z obeh strani, ter nudi zanesljivo in trajno rešitev za obrobje katerega koli prostora.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!