Nazaj na vsebino

Moderna eleganca: Črno barvan Sibirski macesen

Predstavljamo vam vrhunsko izvedbo balkonske ograje iz sibirskega macesna, ki skladno združuje dizajnersko prefinjenost in funkcionalno robustnost. Ozke letvice s širino 40 mm, razporejene z 20 mm medsebojnim razmakom, zagotavljajo diskretno prehajanje svetlobe in zraka, obenem pa ohranjajo potrebno zasebnost. Takšna zasnova dodaja balkonu čisto in moderno linijo, idealno za sodobne stanovanjske prostore.


Za trajno zaščito in poudarjen estetski učinek so letvice obdelane s premazom Tikurila Valtti Complete v elegantnem črnem odtenku. Ta premaz ne le izboljša videz lesa, ampak tudi ščiti pred atmosferskimi vplivi in UV sevanjem, kar pripomore k dolgotrajni vzdržljivosti ograje.


Sibirska macesnova balkonska ograja je zasnovana z mislijo na dolgoživost in estetsko privlačnost, zaradi česar je odlična izbira za tiste, ki iščejo zanesljivo rešitev, ki estetsko dopolnjuje njihov dom.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!