Nazaj na vsebino

Terasa in ograja iz lesa Cumaru

Odkrijte integrirano zasnovo Cumaru lesenih ograj na balkonih in terasah, kjer skrito pritrjevanje na sponke omogoča estetsko dovršenost in strukturno celovitost. Tehnika skritega pritrjevanja odstranjuje vidne pritrdilne elemente, kar zagotavlja gladke linije in čist videz, ki poudarja naravno lepoto Cumaru lesa.


Cumaru les, cenjen zaradi svoje izjemne vzdržljivosti in vizualne privlačnosti, se naravno vklaplja tako v moderne kot tradicionalne arhitekturne sloge. Skrita montaža ne samo da izboljša estetiko, temveč tudi poveča varnost, saj odstranjuje izpostavljene vijake, ki bi lahko predstavljali nevarnost.


Elegantna, funkcionalna in trajna rešitev, Cumaru ograja je optimalna izbira za oblikovanje visokokakovostnih balkonskih in terasnih prostorov, ki zahtevajo minimalno vzdrževanje in maksimalno uživanje.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!