Nazaj na vsebino

Šik ograja iz Sibirskega macesna

Ograja iz sibirskega macesna z vertikalno postavitvijo letvic, razmaknjenih za 50 mm, združuje funkcionalnost in estetiko. Ta minimalistični dizajn omogoča optimalno prehajanje svetlobe in zraka, pri tem pa ohranja zasebnost in varnost. Dodatek pocinkane pločevine na vrhu in ob straneh ne samo poveča odpornost ograje proti vremenskim vplivom, ampak tudi estetsko dopolnjuje njeno celotno podobo.


Sibirska macesnova lesena ograja je izjemno odporna na vremenske razmere in škodljivce, zaradi česar je še posebej primerna za zunanje prostore. Njena vzdržljivost in nizke zahteve po vzdrževanju so idealne za moderne arhitekturne projekte, ki cenijo trajnost in čiste, moderne linije.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!