Nazaj na vsebino

Sibirski macesen z širokimi letvicami

Ograja iz sibirskega macesna s vertikalno postavitvijo širokih letvic, ki so med seboj brez razmaka, nudi popolno zasebnost in estetsko čistost. Ta zasnova, kjer so letvice širine 140 mm tesno združene, tvori nepredušno pregrado, idealno za tiste, ki iščejo visoko stopnjo zasebnosti in varnosti. Dodatek pocinkane pločevine na vrhu ograje ne samo da poudarja moderni videz, ampak tudi dodatno ščiti les pred atmosferskimi vplivi.


Uporaba sibirskega macesna, znanega po svoji izjemni trdnosti in odpornosti proti gnitju, zagotavlja, da bo ograja dolgo časa ohranjala svoj prvotni videz in strukturno integriteto. Ta vrsta lesa je optimalna izbira za zunanje prostore, kjer so zahtevani dolgotrajnost, minimalno vzdrževanje in robusten estetski učinek.


Tako funkcionalna kot estetsko privlačna, ta ograja je odlična izbira za vse, ki cenijo trdnost, trajnost in sodoben dizajn v svojem zunanju prostoru.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!