Nazaj na vsebino

Prekrivna ograja iz Sibirskega macesna

Ograja iz sibirskega macesna z dvostransko postavitvijo letvic omogoča popolno zasebnost s prekrivajočo se zasnovo, kjer so letvice širine 140 mm postavljene brez vidnih razmakov. Ta inovativni pristop k postavitvi ne le maksimizira zasebnost, ampak tudi povečuje estetsko vrednost ograje, saj ustvarja enoten in neprekinjen videz.


Z uporabo sibirskega macesna, znanega po svoji izjemni odpornosti proti vremenskim vplivom in škodljivcem, ta ograja zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in minimalno potrebo po vzdrževanju. Vertikalna, dvostranska postavitev z obojestranskim prekrivanjem letvic dodaja dodatno trdnost in robustnost celotni konstrukciji, ki se odlično vklaplja v različne arhitekturne sloge.


Ta tip ograje iz sibirskega macesna je idealen za zunanje prostore, kjer so estetika in funkcionalnost ključnega pomena. Njena zmožnost zagotavljanja popolne zasebnosti ob hkratnem ohranjanju visoko estetskega videza je tisto, kar jo loči od drugih rešitev na trgu.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!