Nazaj na vsebino

Elegantna vertikalna ograja iz Sibirskega macesna

Ograja iz sibirskega macesna, opremljena s vertikalnimi letvicami dimenzij 45x45 mm, je simbol trdnosti in estetike. Z medsebojnim razmakom 15 mm med letvicami omogoča nekaj prepustnosti za svetlobo, hkrati pa zagotavlja potrebno zasebnost. Postavitev iz obeh strani z zamikom letvic dodatno poudari njen sodoben videz.


Zaščitni premaz Tikurila Valti COMPLETE v sivem odtenku ne le izboljšuje estetski videz ograje, temveč tudi podaljšuje njeno življenjsko dobo ter jo ščiti pred vremenskimi vplivi in UV žarki. Ograja iz sibirskega macesna je tako optimalna izbira za tiste, ki želijo kombinirati eleganco, funkcionalnost in trajnost v svojem zunanjem prostoru.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!