Nazaj na vsebino

Vertikalna ograja: IPE Lapacho

Ograja iz lesa Ipe Lapacho, znana po svoji izjemni trdnosti in odpornosti proti vremenskim vplivom, predstavlja idealno rešitev za vaš zunanji prostor. S svojimi vertikalnimi letvicami širine 40 mm omogoča uravnoteženo kombinacijo zasebnosti in zračnosti.


Z obojestransko postavitvijo letvic z zamikom ustvarjamo subtilen vzorec, ki dodaja estetsko privlačnost vaši zunanji ureditvi. Vidno vijačenje dodatno poudarja rustikalni in naraven videz ograje, obenem pa ohranja njeno trdnost in stabilnost.


Ograja iz Ipe Lapacha je simbol trajnosti, elegance in funkcionalnosti, ki bo vašemu zunanjemu prostoru dodala privlačen in izjemno vzdržljiv element.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!