Nazaj na vsebino

Prestižna ograja iz Afriškega lesa Afromosia

Pričarajte občutek prestiža in vrhunske elegance s čudovito ograjo iz lesa Afromosia, ki združuje vrhunski dizajn z neprekosljivo funkcionalnostjo. Z letvicami širine 40 mm in subtilnim vzorcem, kjer so vsaka druga letvica izpuščena, ta ograja ne le zagotavlja zasebnost, temveč tudi omogoča neoviran prehod zraka in svetlobe, kar ustvarja prijetno in harmonično okolje na vašem balkonu.


Les Afromosia, znan po svoji izjemni trdnosti in naravni odpornosti proti vremenskim vplivom, nudi dolgotrajno vzdržljivost in estetsko dovršenost. Njegova bogata barva in edinstvena tekstura dodata pridih topline in naravne lepote vašemu domu.


Ograja je natančno integrirana v fasado, kar zagotavlja ne le estetsko skladnost, temveč tudi funkcionalnost. Ta vrhunski dizajn bo nedvomno poudaril moderno lepoto vašega doma in ustvaril trajen vtis na obiskovalce.


Začutite ekskluzivnost in eleganco s prestižno ograjo iz Afromosia, ki predstavlja popolno sintezo estetike in funkcionalnosti ter vam omogoča, da uživate v prvovrstnem zunanjem prostoru, ki odraža vaš edinstveni slog in okus.

Informativni kalkulator

Izpolnite celoten obrazec in prikazala se vam bo informativna cena. Tako lahko le v nekaj klikih pridobite okvirno ceno za teraso, ograjo (kmalu) ali fasado (kmalu). V ceno je vključen izbrani les, pritrdilni material in delo za postavitev željene opcije. Cena je zgolj informativne narave, saj se cene lesa tedensko spreminjajo.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Na podani e-naslov vas bomo kontaktirali v kratkem.

  • [[ key ]]: +[[ value.cena ]]€/m2

Okvirna cena: [[ price ]]€/m2

Cena vključuje: les, pritrdilni material in montažo

Obračunan je 9,5% DDV

Ponastavi konfigurator

Vas zanima gradnja nizkoenergijskih hiš ali pa montaža lesenih konstrukcij?

Newsletter banner

Hej!

Vas zanima lesena gradnja?

Prijavite se na naša obvestila in enkrat mesečno prejmi novosti, akcije in dodatne informacije s področja lesene gradnje.

Prosimo vpišite vaš e-naslov.

Zahvaljujemo se vam za prijavo!